Hop til indhold

Anbefalinger

logo

“Da jeg var på barsel oplevede jeg et behov for at få ryddet ud i mit klædeskab og få inspiration til hvad der klædte mig, nu hvor jeg havde forandret mig både på det ydre og det indre. Hanne kom hjem til mig og hold da op, hvor jeg følte mig forkælet. Jeg kunne faktisk ikke få armene ned, da hun tog hjem efter al den rosende feedback og super inspiration til sammensætning af mit tøj på nye måder. Jeg fik samtidig sat mine sko/støvler og smykker til, så det så super godt ud. Hanne har en evne til lynhurtigt, med spørgsmål og med den hun er, at spotte, hvad der er din stil, selvom du ikke selv er helt klar over det. Hun har stor indlevelse, og pakker (heldigvis) ikke tingene ind. Jeg oplevede både at ”finde ind” til min stil, men også at blive skubbet ud af comfortzone, så jeg kan se hvad der venter derude også. Jeg har igennem så utroligt mange år famlet, når jeg skulle købe tøj og har brugt mange penge på masser af fejlkøb. Når jeg går forbi tøjbutikker i dag har jeg ikke længere en trang til at komme ind og kigge, for at se, om de har lige præcis det stykke tøj, som vil redde min garderobe. Jeg har fuldstændig ro, for jeg ved hvad der klæder mig, så når jeg skal have noget nyt foregår det langt mere målrettet, for jeg ved, hvad jeg skal have. Samtidig har jeg fået ryddet så meget ud i mit klædeskab, at jeg nu kan se det hele, og med de nye tøj-sammensætninger, føler jeg, at jeg har fået en helt ny garderobe. Hvilken lettelse, og så er min bedre halvdel også superglad for, at jeg har haft besøg af Hanne!!”

Anne Præstegaard

logo

“Da jeg har startet eget firma, syntes jeg, der skulle ske noget med mit udseende, men jeg havde svært ved at tage mig sammen til det, og vidste ikke rigtig hvad og hvordan. Jeg var lidt groet fast i ”jeg har nok tøj, og det er pænt nok”, og med håret, ”nemt med langt hår, der kan samles og sættes op med et spænde i nakken” – så er det af vejen HURTIGT. 

Hanne kom da og spurgte mig, om det ikke kunne være noget for mig med en Makeover. Først tænkte jeg, ja, ja, ja, det er nu begrænset, hvad jeg vil gå med til – men sagde alligevel JA TAK til tilbudet, da jeg vidste at både Hanneog Fjola havde evner på det område. 

Vi startede en dejlig solskinsdag kl. 10 om formiddagen. 

Mit hår blev klippet i en rigtig smart pagefrisure, der også er nem at holde. Både Hanne og Fjola havde set, at det ville passe rigtig godt til mig – GODT SET! 

Og så – jeg har aldrig tidligere brugt makeup – Fjola viste mig, hvordan jeg kunne fremhæve mig selv, egentlig små ting, som gjorde en stor forskel, så det smukke i mig blev synligt. 

Hanne hjalp mig med tøj, smykker og sko – hun fandt lynhurtigt en helt ny stil, som jeg aldrig selv ville have fundet. Og det var virkelig, så jeg selv stod og sagde WOW til mit eget spejlbillede – for sådan havde jeg aldrig set mig selv før. 

Og det samlede resultat er jo virkelig en helt ny stil, en helt anden mig, som jeg faktisk meget bedre kan identificere mig med. 

Det har helt klart givet mig mere selvtillid, da jeg har tilladt mig selv at gro, så der er større harmoni mellem mit ydre og mit indre. 

Jeg må sige, at det er et fantastisk team Fashion Styling har, utrolig professionelt og ”varmt”, Hanne og Fjola tager sig virkelig godt af dig. 

De har øje for farver og sammensætninger – og ikke mindst vigtigt HVAD DER PASSER TIL DIG. 

Og de er gode til at ramme den stil eller det image du ønsker at udstråle til andre. 

TAK for en god dag til FashionStyling. 

Og til dig der læser dette 

TAG SPRINGET OG PRØV DET ”

Lene Hansen

Før:
Lene Hansen FØR

Efter:

FashionStyling MakeOver 7

logo

Reklamer
No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: